Om OTK

Hvad er Opel Team Kongeaaen

Opel Team Kongeaaen blev startet i 2010, da vi mente at der manglede en Opel klub i det syd og sønderjyske.
Det første år, blev der kun afholdt et træf. Det var i forbindelse med Byfesten i Vejen.
Selvom vi var en helt nystartet klub, havde vi rigtig store ambitioner og det lykkedes os allerede nu at få et samarbejde med Tegllund i Vejen.

Da der fandtes rigtig mange model bestemte klubber rundt omkring, valgte vi at vi ville være en klub for alle modeller af Opel. Derfor stilles der ingen krav om årgang, stand, styling, tuning osv. Vores formål med klubben er også at dele erfaringer, hjælpe med rådgivning og egentlig hygge med vores fælles interesse. Derfor er det heller ikke et krav at man skal eje en Opel. Man kan være med, bare man har Opel som interesse.

Klubben er igennem årene vokset sig større og større. Dette kan også mærkes på de træf vi afholder.
Vi starter vores sæson med at afholde Generalforsamling i slutningen af April. Derefter afholder vi vores første træf som et en.dags træf i samarbejde med Tegllund i Vejen midt/slutningen af Maj. De rydder hele deres plads foran butikken sådan så vi kan holde der.

Så kommer vi til den danske sommer hvor vi i midten af August afholder vores weekendtræf. Det første år var der kun danske biler med, lige undtagen en enkelt tysk turist, som mente at det var billigere at campere ved vores træf i weekenden end på en campingplads.
Men året efter havde vores tyske venner hørt om vores weekendtræf, og de valgte at besøge os. Det har de gjort lige siden. Så allerede fra vores andet weekendtræf, var vi blevet internationale.

Vi afslutter vores træf sæson med et en-dags træf i Hjordkær på skolens p-plads. Træffet ligger oftest sidst i september.

Udover vores træf, så afholder vi løbende igennem året hyggedage hvor vi mødes kl. 15.00 og så spiser vi sammen.

Vi afslutter året med en julefrokost. Men for at skåne vores maver, har vi valgt at den afholdes i Januar måned. Så er alt juleræset overstået og folk har ikke så mange planer.

Lukket for kommentarer.