Er du medlem ?

Opel Team Kongeaaen eksisterer nu på 9. år og er pt. Danmarks største registreret opel klub for alle der har interesse i Opel. Det er jo virkelig fedt..
Men kigger vi i listen over medlemmer, så er der pt. kun 11 medlemmer i klubben..
Hvordan hænger det sammen?
Jo ser i.. Der er en stigende tendens til at folk tænker, at når de er medlem af klubbens Facebook sider, så er de automatisk medlem af klubben. Men nej. Sådan fungerer det ikke. Vores to Facebook grupper er kun en service vi tilbyder. Det kræver en tilmelding og kontingentbetaling på 250/400kr før man anses som medlem af klubben.
Og med den tendens vi ser i klubben nu, så varer det ikke længe før at klubben, hjemmesiden, Facebook grupperne, hyggedagene og træffene stopper helt.
OTK er en klub for medlemmerne, men uden medlemmer, er der ingen klub.
Har i været medlem engang, så er det vigtigt at huske at betale kontingent hvert år fremover. Det er ikke et engangsbeløb..
Men hvad får man egentlig ud af at være medlem.?
Der er gode fordele ved at være medlem når vi afholder vores hyggedage, weekendtræf og julefrokost.
Ved hyggedagene er der typisk gratis mad til medlemmerne. Ved weekendtræffet kommer man gratis ind (dog skal der betales for campingvogn/teltvogn som alle andre) og til julefrokosten er der fordelagtige priser..
Er man derimod ikke medlem af klubben, men gerne vil deltage til alle tingene, er det selvfølgelig også muligt. Men uden et gyldigt medlemskab er det fuld pris til det hele.. Er der penge at spare.? JA dét er der..
250kr pr person for et år. Er man far, mor + evt børn, så er det 400kr for hele husstanden.. Allerede der er der sparet penge..

Og det vigtigste af det hele.. Ved at være betalende medlem af OTK, hjælper i til med at klubben eksisterer fremover og kan lave en masse hyggelige arrangementer..

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.